Презентація книги "Чернігів у вогні"

Презентація книги "Чернігів у вогні"

02.12.2022
348
  2 грудня у Чернігівському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка (біла зала) відбулася презентація книги "Чернігів у вогні". Автори – Сергій Дзюба, Марія Пучинець, Віталій Назаренко, Григорій Войток.
  Ця книга унікальна, адже її автори та персонажі пережили нашестя лютої російської орди, мужньо боронили рідний край і нині разом наближають Перемогу над ненависним ворогом. Кожен рядок книги буквально написаний кров'ю, тому вона нікого не залежить байдужим. Згодом ці матеріали вивчатимуть науковці, читатимуть учні та студенти.
  На презентації були присутні військовослужбовці, волонтери, держслужбовці, бібліотекарі, громадські діячі, герої оборони Чернігова.
  На запрошення ОК "Північ" презентацію відвідали також директорка Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка Інна Аліференко та головна бібліотекарка відділу документів із гуманітарних наук Надія Заваліна.
  Для нашого закладу було передано п'ять примірників презентованого видання, за що колектив книгозбірні щиро дякує офіцерові ОК "Північ" Вадимові Миснику, який завжди турбується про те, щоб бібліотеки та музеї в першу чергу мали нову літературу.
 







 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється