На екскурсію до чарівного замку завітали учні 5-Б класу ЗОШ № 28

На екскурсію до чарівного замку завітали учні 5-Б класу ЗОШ № 28

15.12.2022
301
  У період Різдвяно-Новорічних свят величний храм науки – Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка – перетворюється на чарівний та магічний Гоґвортс, де в кожному закутку ховаються дивовижні чудеса.
  15 грудня на екскурсію до чарівного замку завітали учні 5-Б класу ЗОШ № 28 на чолі з класною керівницею Тетяною Стецковою.
  У відділі абонемента школярі погортали дитячі книжки і сфотографувалися на фоні новорічної фотозони та ялинки з книжок. У відділі зберігання діти пройшлися коридорчиками і драбинками книжкового лабіринту, а завідувачка відділу Лариса Притиковська продемонструвала деякі екземпляри з фонду рідкісної літератури, зокрема найбільше та найменше видання, а також "захалявну книжечку" Тараса Шевченка, куди він записував свої поезії.
  Про особливості архітектури будівлі, пошкодження бібліотеки російським снарядом і виставку світлин фотопроєкту "Війна в очах дітей" модераторка екскурсії та провідна бібліотекарка відділу мистецтв Катерина Мехеда розповіла учням у конференцзалі бібліотеки, куди, власне, й поцілив ворог, "привітавши" таким чином колектив бібліотеки із 145-річчям.
  Звісно, не оминули своєю увагою гості і так звану "Блакитну залу" з відкритим доступом до книжок у відділі документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук – неймовірну й гарну фотозону з безліччю цікавих книг. А у відділі мистецтв пані Катерина показала викладку "незвичайних" книг – музичних, з додатковими ілюстративними матеріалами й навіть із доповненою реальністю – та ознайомила гостей із майстер-класами, які проводить відділ.
  Бібліотека та бібліотекарки вкотре подарували дітям казку, а приємні спогади назавжди залишаться у стрічці бібліотечної сторінки в інстаграмі.
 
  Катерина Мехеда,
  провідна бібліотекарка відділу мистецтв
 















 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється