"Миколайчик" із 50-ї паралелі

"Миколайчик" із 50-ї паралелі

20.12.2022
352
  У Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка – чудове поповнення! Якраз на Святого Миколая ми отримали посилку. А в ній – чудові книжки українських і зарубіжних авторів. Та всі – українською мовою!
  Щиро дякуємо за "миколайчик" харків'янці Аліні Дихман. Дарувальниця побачила пост про нашу книгозбірню на фейсбук-сторінці директора видавництва "Фоліо". Дізнавшись про те, що будівля Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка постраждала від ворожих обстрілів, пані Аліна вирішила передати нам книжки зі своєї великої домашньої бібліотеки, багатої на сучасну українську літературу, фентезі, детективи... За словами Аліни Дихман, "перша порція книжечок поїхала, буде ще". Чекаємо з нетерпінням! Заздалегідь – подяка від чернігівських бібліотекарів та читачів.
  До речі, у книгу "Троща" Василя Шкляра була вкладена листівочка з краєвидом Харкова – міста, розташованого на 50-й паралелі. На звороті – короткий напис із глибочезним змістом: "Незламному Чернігову від залізобетонного Харкова! Все буде Україна!"
  Палке вітання 50-й паралелі від 51-ї, на якій лежить стародавній Чернігів. У єдності наша сила! Тримаймося! Все буде Перемога!






 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється