Зустріч у рамках книжкового клубу "Book talks" офлайн та онлайн

Зустріч у рамках книжкового клубу "Book talks" офлайн та онлайн

24.12.2022
262
  У відділі документів іноземними мовами та центрі "Вікно в Америку" Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбулася зустріч у рамках книжкового клубу "Book talks" офлайн та онлайн.
  Цього разу учасники обмінювалися ідеями стосовно книги F. Flagg "A Redbird Christmas" (Ф. Флеґґ "Різдво з червоним кардиналом").
  Фенні Флеґґ - американська письменниця, акторка та сценаристка. Книга "Різдво з червоним кардиналом" - це історія для всіх, хто скучив за дивами. Від свого лікаря Освальд дізнається, що жити йому лишається небагато. Буденні проблеми враз стають смішними й неважливими. Освальд вирішує: до дідька похмурий Чикаго! Попереду — Різдво. Останнє для Освальда. І зустріти його він планує в чарівному віддаленому містечку під назвою Лост-Ривер. Здається, що навіть час забув про це місце. Тут люди неспішні й загадкові, і в повітрі витає аромат лимонного пирога. Одного дня Освальд зазирає до місцевої крамнички, у якій мешкає пташка. Маленька червона пташка на ім'я Джек. Та це лише одне з див, які чекають на Освальда в Лост-Ривері.
  Учасники клубу прочитали книгу, поділилися враженнями та обговорили різні цікаві моменти з книги. Також поговорили про Різдво, традиції святкування, мрії та дива, які з нами трапляються на свята.
  Це остання зустріч клубу "Book Talks" в цьому році. До зустрічі наступного року! Приєднуйтеся до нашого клубу, у нас є багато цікавого і солоденького! Якщо ви зацікавлені в умовах участі у клубі "Book talks" та хочете покращити свої знання англійської, слідкуйте за нашими новинами.
 







 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється