Огляд манґи "Привид Києва"

Огляд манґи "Привид Києва"

26.08.2022
323
  Він з'являється нізвідки і так само швидко зникає. Його ворогам неможливо не боятися, адже про його професіоналізм та сміливість складають легенди. І горе тому московитському пілоту, котрого він помітить своїм пильним поглядом.
  Так, сьогодні ми пробіжимося сторінками манґи "Привид Києва" від видавництва "Ранок".
  Автор манґи Мацуда Джюко, котрий працює під псевдонімом Matsuda Heavy Industries, має за плечима 21 роботу на військові теми. Він надихнувся подіями лютого 2022 року, коли за перші 30 годин повномасштабного вторгнення московитів на територію суверенної України українські пілоти 40-ї бригади тактичної авіації здобули 6 перемог у небі над столицею, породивши легенду про нездоланного Привида Києва.
  Видання має 16 сторінок, кольорову обкладинку та чорно-білі ілюстрації всередині. До нього у подарунок додається великий плакат, а від продажу кожного примірника 10 грн йде на ЗСУ.
  У манзі описано лише один епізод – приклад роботи Привида. Тож це скоріше гарне колекційне видання, котре було створене як відповідь на бурхливі події, як символ героїчності та мужності українських пілотів зокрема та всього народу загалом.
 
  Катя Скрипка,
  провідна бібліотекарка відділу мистецтв
 













 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється