"Uкrаїnеr. Країна зсередини 2": подарунок під ялинку від команди Acer в Україні

"Uкrаїnеr. Країна зсередини 2": подарунок під ялинку від команди Acer в Україні

03.01.2023
344
  Чернігівська ОУНБ ім. В. Г. Короленка отримала несподіваний та приємний подарунок під ялинку – книгу "Uкrаїnеr. Країна зсередини 2". До подарунка було додано листа, з якого ми дізналися, що дарувальники завжди турбувалися про майбутнє нашої країни. Тому цьогоріч, під ялинку, команда Acer в Україні реалізує проєкт, допомагаючи Uкrаїnеr, які понад шість років досліджують Україну, її цікавинки, традиції, неймовірних людей та ініціативи. Результати своїх досліджень вони публікують у вигляді мультимедійних історій та перекладають їх різними мовами. Це підвищує цінність і видимість України на мапі світу.
  Книга, подарована нашій бібліотеці, – результат трирічної праці кількох сотень волонтерів Uкrаїnеr, які досліджували різні регіони нашої країни в експедиціях. А нещодавно у неї з'явилася ще одна важлива мета: показати Україну такою, якою вона була до 24 лютого, зберегти її в пам'яті, щоби після перемоги відбудувати і зробити ще кращою.
  У своєму листі команда Acer дякує бібліотекам за роботу в цей непростий час, і висловлює сподівання, що в недалекому майбутньому, після української перемоги, у книгозбірнях з'явиться не тільки багато нових книг та нових можливих сервісів, а й багато нових відвідувачів.
  Щиро дякуємо команді Acer в Україні за чудовий новорічний подарунок і теплі побажання. Навзаєм – зі святом! Нехай добрі справи повернуться до вас сторицею!
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється