Книжки під ялинку – з міста Лева

Книжки під ялинку – з міста Лева

04.01.2023
375
  Новоріччя – пора приємних сюрпризів. У Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка – знову радісно. Бо ми отримали посилку зі стародавнього шляхетного Львова. 82 примірники (39 назв) книжок надіслано в дар нашій книгозбірні Видавництвом Львівської політехніки й видавництвом "Срібне слово". Переважно це різногалузева навчальна література, а також – художні видання. Безумовно, всі ці книжки припадуть до душі нашим читачам і стануть їм у великій пригоді. Книжкові полиці вже привітно усміхаються, готуючись прийняти поповнення. Адже найкращий подарунок для бібліотеки – книга. А укомплектування бібліотечних фондів українськими книжками – дуже важлива й потрібна справа і нині, й у всі часи.
  "Гарних Вам читачів у новому році і Перемоги!" – написав у супроводжувальному листі директор Видавництва Львівської політехніки Іван Паров'як. Щиро дякуємо особисто Вам, пане Іване, та обом видавництвам за чудовий подарунок! Навзаєм – вітання з Новорічними святами і найкращі побажання.
  Як відомо, Чернігівська ОУНБ ім. В. Г. Короленка, що постраждала від ворожого обстрілу, звернулася до українських видавництв з листами-проханнями про безоплатну передачу українськомовних книжок для поповнення фондів бібліотеки. Дякуємо всім, хто відгукнувся й долучився до цієї ініціативи. Нехай ваші добрі справи повернуться вам сторицею!
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється