Етер "Бібліотайм" │Віка Лі: "...Годинник тікає, прислухайся до своєї мрії, вона твій генератор живлення..."

Етер "Бібліотайм" │Віка Лі: "...Годинник тікає, прислухайся до своєї мрії, вона твій генератор живлення..."

09.01.2023
349
  Вікторія Горлова (Віка Лі) закінчила Ніжинський державний університет ім. М. Гоголя (факультет іноземних мов). Нині працює проєктним менеджером в IT-компанії у Києві. Пише вірші з 2013 року. Вікторія – дипломантка поетичного фестивалю "Дотиком душі", який щорічно організовує Чернігівська ОУНБ ім. В. Г. Короленка.
  Народження вірша – це завжди таємниця, але в її основі може бути якась фраза з фільму, пісні чи розмови, подія із життя. Або іноді просто щось зненацька спадає на думку й потім розквітає у вірш. Поезії Віки Лі – це переплетіння оригінальних прийомів і чудового змісту. Наведу такий приклад: "…Годинник ті́кає, прислухайся до своєї мрії, вона твій генератор живлення…" Цей рядок дуже вражає, адже в ньому – чистісінька правда! Треба прислухатися до своїх мрій, бо це мотивує йти вперед, розвиватись і отримувати задоволення від того, що ти змогла все реалізувати!
  Вікторія любить переглядати фільми, особливо мотивувального і комедійного характеру. Вона активно бере участь у літературних вечорах у Києві. У житті поетеси важливу роль відіграє музика. Віка Лі не тільки любить її слухати, але й пише акомпанемент до своїх віршів. Також Вікторії до душі живопис, який дарує їй натхнення творити поезію.
 
  Наталія Утиро
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється