Книжкові подарунки від ТЗОВ "ДИСКУРСУС"

Книжкові подарунки від ТЗОВ "ДИСКУРСУС"

10.01.2023
382
  У Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка знову поповнення фонду – 147 примірників (13 назв) сучасних українських книжок! Щиро дякуємо за чудовий подарунок ТЗОВ "ДИСКУРСУС" та особисто його очільникові Василю Карп'юку. Такі чуйні та щедрі люди, як Василь Іванович, допомагають наближати українську Перемогу. Символічно, що посилка прибула до нас напередодні Святого Василя. Принагідно – з прийдешнім святом! Здоров'я, миру, наснаги та янгола-охоронця!
  Нагадаємо: Чернігівська ОУНБ ім. В. Г. Короленка, що постраждала від ворожого обстрілу, звернулася до українських видавництв з листами-проханнями про безоплатну передачу українськомовних книжок для поповнення фондів бібліотеки. Дякуємо всім, хто відгукнувся й долучився до цієї ініціативи. Нехай ваші добрі справи повернуться вам сторицею!

  Трішки докладніше про подаровані видання.
  Впадають у вічі пронизливою актуальністю книги "Переселенці. Люди, які не загубили себе", "АТО. Нове життя", "Крим по-українськи. Веселі та сумні історії". Кричить до людей правдою "Судовий процес Валентина Мороза: розсекречені матеріали" – книга про українського дисидента, який потрапив за ґрати на 14 років за одну лише ідею незалежності України та виходу її зі складу Радянського Союзу. "Щоби Україна жила на світі, щоб її не зжерли, хтось мусить сидіти в тюрмі". Так писав Валентин Мороз у записці до свого сина із в'язниці.
  Вельми промовисті назви – "Радість контакту. Розмови з Тарасом Прохаськом" та "Нам усім пощастило. Розмови з Юрієм Андруховичем". Інтригують заголовки "Яловохус", "Синдром листопаду", "Спартанська дівчинка", "Коли прокинешся".
  "Бог дав рок-н-ролл тобі" – збірник, де вміщено переклади понад ста поетичних текстів рок-композицій гуртів Beatles, Pink Floyd, Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, Queen і багатьох інших.
  "Теревені аж до ранку" – книжка не для полички, легка й повітряна, як зефір. А прихильників філософії, безперечно, зацікавить книга "Тішнер читає катехизм".
  Приходьте, беріть, читайте. Ласкаво просимо до бібліотеки!
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється