Етер "Бібліотайм" │ Анжела Чехова: "…кріпне наша любов…"

Етер "Бібліотайм" │ Анжела Чехова: "…кріпне наша любов…"

16.01.2023
331
  Анжела Чехова – корінна чернігівка, донедавна – викладачка Чернігівського будівельного ліцею. Поетеса, авторка пісень, учасниця поетичного бібліопростору "А+" Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка. Дипломантка обласного поетичного фестивалю "Дотиком душі", який щорічно організовує наша бібліотека.
  Поезія авторки насичена ліричними та філософськими творами, які викликають різноманітні емоції. А це важливо, бо мета творчості полягає саме в тому, щоб розбудити в людських душах почуття – будь-які. Головне – не залишити нікого байдужим.
  Поетеса перекладає українською англомовних поетів і робить це дуже вдало! Читаєш вірші пані Анжели – й одразу вимальовуються її цитати: "…гегемонія добра…", "…обставини поглинають тебе…", "…очікуємо з вірою, з волею, з правдою, з силою…", "…Дива народження спасителя всім нам!..." Відвертість творів розрахована на зворотний зв'язок з читачем, бо для поета головне знати, що його думки почули.
  Наразі пані Анжела мешкає в Ізраїлі. Виховує дітей, допомагає місцевим християнським діячам урізноманітнити життя парафіян. Вона – учасниця благодійних концертів для репатріантів та біженців, акторка місцевого драматичного театру.
 
  Наталія Утиро
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється