Роман "Екст" Геннадія Обушного – тепер і в Чернігівській ОУНБ

Роман "Екст" Геннадія Обушного – тепер і в Чернігівській ОУНБ

20.01.2023
333
  Фонд Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка поповнився новою книгою, подарованою автором – відомим чернігівським військовим волонтером Геннадієм Обушним. Щиро дякуємо, пане Геннадію! Здоров'я, наснаги у добрих справах і творчій діяльності та якнайшвидшої Перемоги.
  Науково-фантастичний роман "Екст" – письменницький дебют Геннадія Обушного. Книга побачила світ у київському видавництві "Друге дихання". Автор ілюстрацій – чернігівський художник Василь Юдін.
  Сюжет книги захоплює і спонукає до роздумів.

  Штучний бортовий інтелект Кет разом із командиром корабля потрапляють у безнадійну ситуацію в безмежному космосі. Водночас невелика група українських науковців здійснює технологічний прорив у космічних технологіях, зазнаючи тиску від провідних країн Землі, які хочуть отримати їхні знання для досягнення надприбутків. Захищаючи свій винахід, вони не піддалися тиску великих країн, що намагаються отримати їхні знання будь-якою ціною.
  Це роман про колонізацію землянами інших планет, куди не були перенесені людські вади, що призвело до розколу людства на три несумісні цивілізації, про етику освоєння космосу і майбутні взаємостосунки з інопланетними цивілізаціями.

  Отже, роман "Екст" – уже в Чернігівській ОУНБ. Приходьте, беріть, читайте. Ласкаво просимо до бібліотеки!
 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється