Етер "Бібліотайм" │ Володимир Кравченко: поет-романтик, закоханий у життя

Етер "Бібліотайм" │ Володимир Кравченко: поет-романтик, закоханий у життя

17.02.2023
403
  Володимир Кравченко народився в Чернігові. Закінчив загальноосвітню школу № 10. Навчався в художній школі, саме там розвивав свої здібності до малювання. Далі Володимир закінчив училище № 15 міста Чернігова за спеціальністю "Декоратор". Вищу освіту здобув у Чернігівському національному педагогічному університеті імені Т. Г. Шевченка за спеціальністю "Початкова освіта та образотворче мистецтво".
  З самого дитинства Володимир Кравченко займається живописом та поезією. Він – учасник багатьох персональних і збірних виставок та проєктів, творча і натхненна людина, яка повністю віддається мистецтву.
  Володимир – активний учасник поетичного бібліопростору "А+" Чернігівської ОУНБ, дипломант щорічного обласного поетичного фестивалю "Дотиком душі", який організовує наша бібліотека. Вірші молодого талановитого поета були надруковані в альманаху "Первоцвіт". Володимир – учасник Конгресу літераторів України з 2018 року.
  У 2016 році вийшла збірка поезії Володимира Кравченка під назвою "Для суспільства нового". Далі настав час для другої поетичної збірки – "Про те, як надворі дощ моросить". Її презентація відбулась у Чернігівській ОУНБ, і світ побачили нові вірші: "Кохання міста чорне", "Перевірка на міцність", "А на тому кінці плівки", "Зациклічений циклічністю ходжу по колу я", "На сторожі Миру", "Молода Вкраїно". Вела той чудовий захід авторка цих рядків. Особливо запам'яталося, як пан Володимир тоді читав свої вірші в оригінальній манері – з музичним фоном та відеорядом.
  Сам автор про назву збірки говорить, що дощ – це символ оновлення, після дощу завжди з'являється сонце та народжується нове життя. Збірка пройнята темою кохання. Коли читаєш вірші молодого поета, то в кожному слові, в кожному рядку відчувається його любов. Складається враження, що якби автор не був закоханий, то ця збірка так і не з'явилася б на світ.
  Володимир Кравченко мріє досягти високих цілей у своїй справі.
 
  Наталія Утиро
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється