Етер "Бібліотайм" │ Валентина Пошкурлат: дарує сонячні вірші про світло та надію

Етер "Бібліотайм" │ Валентина Пошкурлат: дарує сонячні вірші про світло та надію

03.03.2023
337
  Валентина Пошкурлат народилася на Полтавщині в сім'ї простих сільських трудівників. Вищу освіту здобула в Ніжинському педагогічному інституті імені М. В. Гоголя. Пані Валентина працює з поетичним словом із часу своєї вчительської діяльності в ЗОШ № 6. Очолювала міське методичне об'єднання вчителів української мови та літератури. Має педагогічне звання "Вчитель-методист".
  Валентина Пошкурлат закінчила Школу муніципального управління. Працювала у Прилуцькій міській раді. Твори пані Валентини друкувалися в обласних та місцевих виданнях. Валентина Пошкурлат – лауреатка обласного конкурсу поетичної творчості "У сузір'ї муз", авторка поетичних збірок "Кликав сопілки голос", "Любов благословляють небеса".
  Третю свою збірку – "Світло і надія у серцях" – пані Валентина презентувала у Прилуцькій міській центральній бібліотеці ім. Любові Забашти. Збірка містить вірші про кохання, красу природи та жіночу долю. У свої вірші авторка вкладає душу і серце. Вона стверджує: хай не буде у віршах нагромадження метафор, епітетів, але щоб була душа, щоб був промінчик світла.
  У 2019 році вірші Валентини Пошкурлат, які брали участь у проєкті "Мандрівний бібліопростір "А+", увійшли до альманаху "Мандрівні вірші" (поети Чернігівщини). У березні 2020 року пані Валентина стала лауреаткою II ступеня в конкурсі "Всесвітній день поезії LITTERcon". Вірші Валентини Пошкурлат надруковані в багатьох літературних альманахах.
  Поетичне слово справді зігріває та лікує, створює емоції і дарує нам гарний настрій!
 
  Наталія Утиро
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється