Етер "Бібліотайм" │ Емоція – Parfait │ Ольга Садова

Етер "Бібліотайм" │ Емоція – Parfait │ Ольга Садова

07.04.2023
346
  Сьогодні в етері "Бібліотайм" Чернігівської ОУНБ ми відкриваємо нову рубрику – "Емоція – Parfait" (слово "парфе" в перекладі з французької мови означає "ідеально"). Мета рубрики – дарувати ідеальні, позитивні емоції людям, що мають бажання нас слухати, обирати для себе різні розумні напрями життя. Я, Наталія Утиро, ведуча цієї рубрики, запрошуватиму цікавих людей, які своїм прикладом можуть показати, що життя – насамперед класна штука! І все, що з нами відбувається, – це шанс, який треба використовувати на повну!
  Сьогодні наш перший випуск, і я запросила до розмови Ольгу Садову. Пані Ользі 46 років, вона – чернігівка. Має дві вищі освіти: педагогічну (фізико-математичну) та економічну. Останнім часом багато уваги приділяє психології і має успіхи в наданні саме психологічної допомоги. Наразі перебуває у статусі біженки в Італії разом із двома доньками. Колись, у 2009 році, Ольга з близькою подругою започаткували невеличку справу з виготовлення сувенірної керамічної продукції. "Студія кераміки С. Фалалєєвої" – ця назва відома в Україні і за її межами. Протягом 14 років майстрині студії виготовляли сувеніри та посуд і торгували ними.
  Мене з Ольгою познайомив обласний поетичний фестиваль "Дотиком душі", який організовувала та проводила Чернігівська ОУНБ. Потрібно було купити для учасників фестивалю оригінальні сувеніри. І я, коли прогулювалась у сквері ім. Богдана Хмельницького, побачила виставку-продаж керамічних виробів. Вони були чудові! Познайомившись з Ольгою та колективом чарівних майстринь, почали співпрацювати. Їхні вироби унікальні. Ці талановиті жінки використовують старовинні прадідівські технології та поєднують їх із сучасними рішеннями. Майстрині студії кераміки Світлани Фалалєєвої були представницями напряму декоративно-прикладного мистецтва від Чернігівської області на багатьох виставках, фестивалях та творчих заходах не тільки в нашій країні, а і в багатьох сусідніх.
  У 2003 році, коли у Ольги народилася перша дитина, молода мама почала цікавитися психологією. Спочатку дитячою, потім дорослою, далі шукала ефективні шляхи допомоги людям. Вивчала інструменти, технології та різні напрями. Нині пані Ольгу приваблює напрям екологічного розвитку людини, поліпшення якості її життя. Керамічною справою Ольга Садова наразі керує дистанційно. Паралельно надає психологічну допомогу людям. По суботах організовують з інструктором цигун-групу ПсихОпосиденьки. Збирають українських жінок, проводять гімнастику, медитацію та розбирають травматичні ситуації, таким чином допомагаючи нашій країні. Тому що здорові фізично і психічно жінки – це запорука щасливого майбутнього України.
  Протягом бесіди з Ольгою я окреслила коло питань під назвою "П'ять запитань про життя". Вони звучали так: "Що таке життя?"; "Як можна підготуватися до різких, кризових змін у житті?"; "Що таке успіх? Це результат?"; "Внутрішня самоорганізація людини впливає на успіх у житті?"; "Залежність – це негативна категорія життя?" Детальні відповіді на поставлені запитання можна почути у відеоролику. Коротко можу зазначити, що відповіді були цікаві, корисні, в них кожен із вас знайде свою ідеальну емоцію для підтримки внутрішнього стану.
 
  Наталія Утиро
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється