Презентація книги "Російсько-українська війна: погляд кримінолога" Івана Богатирьова

 Презентація книги "Російсько-українська війна: погляд кримінолога" Івана Богатирьова

11.04.2023
469
  11 квітня у Чернігівській ОУНБ в межах засідання клубу "Краєзнавець" відбулася презентація книги "Російсько-українська війна: погляд кримінолога" Івана Богатирьова.
  Іван Богатирьов народився в селі Халимонове, донедавна Бахмацького, а нині – Ніжинського району. Іван Григорович – доктор юридичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України. Науковець-кримінолог, фахівець у галузі пенітенціарної науки, керівник наукової школи "Інтелект", автор понад 300 наукових праць. Презентоване дослідження – своєрідне продовження книги "Війна на Чернігівщині: нариси реальних подій"! Це одне з перших видань про події в Чернігові та області лютого – березня 2022 року.
  Автор монографії розповів про мету наукового дослідження, ознайомив зі змістом книги "Російсько-українська війна: погляд кримінолога", поділився власним досвідом життя в облозі.
  Привітала автора з виходом чергової книги й побажала йому подальших наукових здобутків директорка бібліотеки Інна Аліференко. Вона зазначила, що читання наукових книжок – процес непростий, але дуже потрібний. А читати монографію Івана Богатирьова, до того ж, цікаво й пізнавально.
  В обговоренні книги взяли участь шанувальники творчості Івана Богатирьова та його друзі – Віктор Тітаренко, Віталій Голець, Юрій Русанов та інші.
  Підбив підсумки засідання клубу "Краєзнавець" його президент, голова правління Чернігівської обласної організації Національної спілки краєзнавців України, професор Олександр Коваленко.
  У читальному залі була розгорнута книжково-інформативна виставка "Доктор юридичних наук, професор… І автор бестселерів", яку представила модераторка заходу – завідувачка відділу краєзнавства Ірина Каганова.






















 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється