Етер "Бібліотайм" │ Світлана Коробова: "Рушійна сила душ – краса!.."

Етер "Бібліотайм" │ Світлана Коробова: "Рушійна сила душ – краса!.."

19.04.2023
320
  Світлана Коробова – прилуцька поетеса, авторка 15 поетичних збірок, серед яких п'ять – для дітей. Її вірші мелодійні, щирі, легкі для сприйняття і розуміння.
  За освітою пані Світлана – філолог. Закінчила Ніжинський педагогічний інститут, працювала за фахом. Кожен день учителювання жінка згадує з неймовірним теплом. Натхнення їй дарували й учні, і твори улюблених авторів.
  Література – сенс життя Світлани Коробової. Поезія надійно увійшла в долю жінки й тепер завжди крокує пліч-о-пліч з нею, розділяючи з авторкою щастя і біль. Мотиви творів пані Світлани різні: лірика (вірші про почуття), філософські роздуми – про спокусу душі, про місце і значення гріха в житті людському.
  Патріотична тема в поезії сьогодні звучить як набат. Це справжній літературний фронт, де кожен автор словом захищає нашу свідомість. Пані Світлана теж належить до цієї когорти. А ще жінка натхненно пише про красу природи ("Рушійна сила душ – краса!. "), про квіти (без них не може бути кохання, вони – символ цього почуття)! Пані Світлана багато мріє. Цей благословенний стан душі відбивається у поетичних рядках: "…На хвилях мрій…". Її вірші випромінюють світло, недаремно ім'я цієї красивої талановитої жінки – Світлана!
 
Наталія Утиро
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється