Простір неідеальності

Простір неідеальності

17.04.2023
365
  17 квітня в читальному залі Чернігівської ОУНБ арт-терапевт Олена Мельниченко провела для користувачів бібліотеки психологічну гру "Простір неідеальності".
  Мета гри – вчитися сприймати свої недоліки й недоліки інших людей, правильно реагуючи на критику, і виражати критику екологічно, тобто так, щоб не образити людину.
  Це була перша гра, наступні теж відбудуться у нас – у бібліотеці. Пані Олена планує в такий спосіб збирати донати для ЗСУ. Кожен охочий завітати на захід має внести посильну для себе суму, аби підтримати наших воїнів.
  На початку головна бібліотекарка відділу документів із гуманітарних наук Надія Заваліна коротко розповіла про історію створення бібліотеки та її фонди, а провідна бібліотекарка відділу абонемента Віра Губко зробила бібліографічний огляд сучасної української літератури, тим самим зацікавивши нових користувачів до читання. На книжковій викладці "Читаємо українське із задоволенням" були представлені різнопланові видання. Додому учасниці заходу пішли з книжками, які взяли в нашій бібліотеці. А користувачі й бібліотекарі здобули нові знання з психології. Отакий от приємний обмін!
  Дуже добре, що в бібліотеці проводяться цікаві та корисні спільні заходи. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.
 















 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється