Два романи від Сергія Батурина – головній бібліотеці Чернігівщини

Два романи від Сергія Батурина – головній бібліотеці Чернігівщини

19.04.2023
362
  У Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці – знову поповнення фонду. Свої книги нам подарував український письменник, автор романів і повістей, поезій та публіцистичної хроніки "Українські невільники Третього Рейху", лауреат низки літературних премій Сергій Батурин. Щиро дякуємо, пане Сергію!
  Докладніше про подаровані видання.
  Роман "Вакансія для диктатора" було названо Книгою дня Інтернет-видання "Літакцент", Книгою тижня національного тижневика "День". Цей роман увійшов до ТОП-10 книг львівського Форуму від газети "Дзеркало тижня", ТОП-10 книжкових новинок від українських письменників видання depo.ua і ТОП-10 головних книг зими від українських авторів проєкту Styler (РБК Україна).
  У 2018 році Сергій Батурин став переможцем Всеукраїнського літературного конкурсу прозових українськомовних видань "DNIPRO-BOOK-FEST" у номінації "Прозові твори (романи / повісті)". І це знову таки про роман "Вакансія для диктатора".
  Автор з юності захоплюється історією. У своїх романах він уже не раз передбачав реальні події. "Вакансія для диктатора" – один із таких пророчих творів…
  Друге подароване видання – роман "Шизґара". У 2016 році він посів III місце в номінації "Романи" Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова".
  Дія твору відбувається в Печерському районі Києва. На країну, якою править старезний генсек Брежнєв, насувається "застій", але молодь більше цікавить інше: де взяти кругленьку суму на справжні джинси, пісні під гітару на "п'ятаку", і, звісно, кохання та поцілунки.
  Читач довідається ще чимало цікавих та корисних речей, притаманних 70-тим рокам ХХ століття. Київський міський сленг, наївна романтика першого кохання, вулиці рідного міста – складові, що роблять роман Сергія Батурина непересічним свідченням тієї епохи.
  Чернігівській ОУНБ подаровано п'ять примірників роману "Вакансія для диктатора" та 16 – роману "Шизґара". Приходьте, беріть, читайте! Ласкаво просимо до бібліотеки!
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється