Суботні зустрічі в Чернігівській ОУНБ

Суботні зустрічі в Чернігівській ОУНБ

22.04.2023
302
  Бібліотека – місце, де мають збиратися творчі люди, всі ті, хто має спільне коло інтересів чи тему для обговорення, ті, хто любить читати й потім ділитися враженнями про прочитане.
  Цієї суботи, 22 квітня, у блакитній залі відділу документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук зібралися користувачі, яких об'єднує бажання вчитися сприймати свої недоліки й недоліки інших людей, правильно реагуючи на критику, і виражати критику екологічно, тобто так, щоб не образити людину. Це вже друге заняття з психології, яке провела арт-терапевт Олена Мельниченко для користувачів бібліотеки.
  Уже вдруге завітали до читальної зали й учасниці ГО "Фундація регіональних ініціатив". Головна мета книжкового клубу – популяризація читання. На попередньому зібранні дівчата отримали завдання – прочитати книгу Ілларіона Павлюка "Я бачу, вас цікавить пітьма". Це історія про непробивну людську байдужість і пітьму всередині нас. Про чесність із собою й ціну, яку ми готові заплатити за забуття. Про гріхи, що матеріалізуються, і спокуту, дорожчу за спокій.
  Книги – незамінне джерело знань, відпочинку й розвитку особистості. Читання книг заспокоює та розслабляє, знижує стрес і допомагає зосередитися на потрібних справах та збагнути складні соціальні й політичні процеси.
  Це розуміють користувачі бібліотеки, які збираються на цікаві та корисні спільні заходи в найбільшій книгозбірні області.
  Надія Заваліна,
  головна бібліотекарка відділу
  документів із гуманітарних наук
 













 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється