Простір неідеальності: критика і ми

Простір неідеальності: критика і ми

05.05.2023
339
  Чи доводилося вам чути критику на свою адресу? А можливо, ви самі полюбляєте критикувати інших? Часто ми навіть не замислюємося, що та чи інша критика дуже ранить – як нас, так і людей, що перебувають поруч.
  Чи розмірковували ви, як боротися з тими, хто критикує, а інколи і з внутрішнім критиком? Якщо ваша відповідь "так", то запрошуємо на психологічну гру "Простір неідеальності".
  5 травня в читальному залі Чернігівської ОУНБ арт-терапевт Олена Мельниченко вчергове допомагала всім охочим стати трішечки кращими. Присутні вчилися виявляти свої найкращі сторони, пригадували критику, з якою їм доводилося стикатися, визначали мотиви людей, які критикують. А також, що вельми важливо, фахівчиня давала практичні поради, як захищати себе від непотрібної негативної думки.
  Що ви отримаєте завдяки психологічній грі? Познайомитеся з новими цікавими людьми, дізнаєтеся, що всі ми трішки неідеальні, навчитеся підтримувати одне одного та краще розуміти інших.
  Не втрачайте можливості відвідати "Простір неідеальності". Олена Мельниченко подарує гарний настрій, чудові емоції та незабутні враження. Наступні зустрічі вже незабаром у Чернігівській ОУНБ. Чекаємо на вас!
Підготувала Катерина Денисенко,
бібліотекарка відділу документів із гуманітарних наук






 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється