Етер "Бібліотайм" │ Надія Кривопиша: "…Вільною пташкою пісні співати…"

Етер "Бібліотайм" │ Надія Кривопиша: "…Вільною пташкою пісні співати…"

20.05.2023
292
  Надія Кривопиша живе та працює в нашому рідному Чернігові. Має економічну освіту, за фахом – банківський аналітик, фінансист, ризик-менеджер. Протягом багатьох років займалася питаннями збалансованих показників банківської системи і підприємств.
  Новий Час та енергії, які "звалилися" на нашу планету останніми роками, внесли свої корективи. У 2016 році пані Надія почала писати вірші про збалансовану систему показників усередині людини. Ці знання важливі для кожного з нас і потрібні для того, щоб спрямувати своє мислення у позитивне русло, знайти джерела натхнення, зрозуміти процеси змін, які відбуваються на нашій планеті нині.
  Надія Кривопиша – авторка поетичних збірок на тему духовного розвитку. Книга "Шлях у Храм Душі – Пробудження" побачила світ у 2017 році. Книги "Мереживо долі", "Ретрити. Тихе перемагає гучне. Слабке перемагає сильне" та "Світло крізь туман метушні" видані 2022 року."Сім чудес світу – сім послань крізь століття" – електронна книга-2022. Ці видання для тих, хто бажає встановити мир у душах, прагне об'єднання, узгодження, єдності, хоче налаштувати своє мислення на позитив, позбутися страху, невігластва, пристрастей нашого світу.
  Пані Надія – дипломантка обласного поетичного фестивалю "Дотиком душі", який щорічно організовує та проводить Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека.
  Поезія Надії – поезія любові, добра, надії на світле майбутнє України. У віршах авторки багато філософських міркувань про життя. Саме у поетичних рядках пані Надія втілює своє розуміння того, як нам усім жити на Землі, на що сподіватися. Живе слово, що йде від серця до серця, завжди допомагало людям у найскрутніші часи, коли б це не було. Поезія – як жива вода, вона когось надихає, когось зцілює, спонукає задуматися над основними моментами свого життя, відповідає на головні запитання душі. Наведу таку цитату: "…Багато любові носила в скарбниці, вже можу віддати любов всю тобі …"
  Пані Надія гарно співає, робить із кольорового паперу чудові квіти, що можуть стати окрасою будь-якого інтер'єру. Жінка любить природу, яка її надихає та відновлює.
  У такі непрості дні запрошуємо на терапію словом – поетичну зустріч "Від серця до серця". Авторка віршованих текстів про закони Всесвіту і світобудови Надія Кривопиша допоможе налаштувати струни вашої душі на гармонійний стан, а також ви зможете відволіктися від зовнішньої інформації, знайти відраду своїм серцям.
 
  Наталія Утиро
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється