На гостину до Седнева – з нагоди Міжнародного дня музеїв

На гостину до Седнева – з нагоди Міжнародного дня музеїв

19.05.2023
274
  19 травня з нагоди Міжнародного дня музеїв на гостину до філії Чернігівського обласного історичного музею імені В. В. Тарновського – "Садиби Лизогубів", що в Седневі, – завітали шанувальники старовини з Києва та Чернігова. Серед зацікавлених гостей були представниці Національної ради жінок України, делегація Товариства "Чернігівське земляцтво" у Києві на чолі з головою об'єднання Віктором Ткаченком, представники наукової і творчої інтелігенції столиці та міста над Десною.
  Чудову, захопливу екскурсію історичними пам'ятками Седнева і його унікальним природним ландшафтом провели завідувачка філії Чернігівського історичного музею ім. В. В. Тарновського "Садиба родини Лизогубів" Тетяна Луговська та науковий співробітник цієї ж установи Андрій Курданов.
  Зворушливим і творчим було спілкування гостей з седнівською майстринею Зінаїдою Лук'яненко та місцевим вокальним ансамблем "Берегиня".
  Під час офіційної, але дружньої і невимушеної частини зустрічі директор Чернігівського обласного історичного музею імені В. В. Тарновського Сергій Лаєвський від імені всіх музейників щиро та сердечно подякував присутнім за підтримку, співпрацю й меценатську допомогу.
  Серед запрошених гостей мальовничого містечка були і представниці Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки – заступниця директора бібліотеки з питань внутрішньобібліотечної роботи та автоматизації бібліотечних процесів Лілія Дубовик і завідувачка відділу краєзнавства Ірина Каганова.
  На екскурсії з нами був енергійний та невтомний Віктор Кошмал, якому щира вдячність за чудові світлини.
 







 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється