Молодіжний літературний вечір у Чернігівській ОУНБ

Молодіжний літературний вечір у Чернігівській ОУНБ

24.05.2023
312
  Поезія – це завжди неповторність,
  якийсь безсмертний дотик до душі.


  Ліна Костенко

  Поезія – це ще один спосіб висловити свої глибинні почуття і переживання. За допомогою віршів люди часто намагаються заявити про те, що турбує та не дає спокою. Це чудово, коли знаходяться ті, хто римами й віршованими рядками готовий розбурхати людську душу.
  Сьогодні нам пощастило потрапити на молодіжний літературний вечір, який відбувся у Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці. Чому молодіжний? Бо саме молодь віком від 14 до 20 років завітала до бібліотеки, аби поділитися своїм поетичним доробком та послухати вірші друзів і знайомих.
  Літературний вечір пройшов у легкій, невимушеній атмосфері. Цікаво було ознайомитися з поезією нашої креативної, розумної, трішки сором'язливої, але дуже талановитої молоді.
  Хтось із них прийшов послухати вірші, а хтось – почитати власні. Декламували як сумні рядки, так і не дуже. Та помітно, що в них було вкладено душу та власне сприйняття навколишнього світу.
  Ми щиро вболіваємо за майбутнє нашої України. І такі літературні вечори – лише доказ того, що наша культура розвивається, наповнюється новими молодими поетами та поетесами.
 





 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється