Екологічна освітньо-наукова конференція "Екологічні проблеми Чернігівської області на фоні екологічних проблем України"

Екологічна освітньо-наукова конференція "Екологічні проблеми Чернігівської області на фоні екологічних проблем України"

30.05.2023
411
  30 травня Чернігівська обласна наукова бібліотека спільно з Чернігівським обласним осередком Всеукраїнської екологічної ліги провели екологічну освітньо-наукову конференцію "Екологічні проблеми Чернігівської області на фоні екологічних проблем України".
  Запрошені науковці з Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка розкрили такі питання:
  - кандидат біологічних наук, доцент кафедри хімії, технологій та фармації Олександр Смольський ознайомив з проблемою біохімічного й токсикологічного забруднення довкілля;
  - доцент кафедри екології та охорони природи, кандидат біологічних наук Вікторія Паперник висвітлила питання забруднення водоймищ.
  - доктор біологічних наук, професор кафедри екології та охорони природи Олександр Лукаш присвятив свій виступ проблемам фітобіологічного забруднення Чернігівщини;
  - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри географії НУЧК імені Т. Г. Шевченка Аліна Слюта розповіла про загальні екологічні проблеми Чернігівської області.
  На захід завітали здобувачі освіти шкіл №№ 28 і 33 міста Чернігова, представники місцевого підприємства ТАН, яке спеціалізується на виробництві обладнання для олійно-жирової промисловості, студенти кафедри екології та охорони природи Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка.
  До заходу бібліотекарі відділу документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук підготували книжкову виставку "Безпечне довкілля – наша відповідальність за майбутнє". На ній була представлена література з фондів нашої бібліотеки – книги та статті з періодичних видань авторства присутніх на конференції науковців кафедри екології та охорони природи Національного університету "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка. Виставку коментувала провідний бібліотекар відділу документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук Чернігівської ОУНБ Людмила Бердак.
  Висловлюємо щиру подяку нашим шановним гостям за цікаву і предметну розмову з питань екології. Сподіваємся на подальшу плідну співпрацю й зустрічі у стінах нашої бібліотеки! Щиро дякуємо всім, хто завітав на наш захід! Зичимо всім миру та якнайшвидшої перемоги України!
 















 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється