Етер "Бібліотайм" │ Віка Лі: "…Настав час знайомитись зі своїми бажаннями…"

Етер "Бібліотайм" │ Віка Лі: "…Настав час знайомитись зі своїми бажаннями…"

26.06.2023
371
  Вікторія Горлова (Віка Лі) продовжує писати вірші, які заслуговують на увагу читача. У відеоролику поетичного бібліопростору "А+" Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки Віка Лі прочитає три вірші, два з яких – англійською мовою. Перший має назву "Dear sea" ("Дороге море"). Вікторія написала цей вірш, коли була на морі. Ідея в тому, що море "лікує". Другий вірш – "Desperate to be relevant" ("Прагнення вести себе доречно") – про те, що важливо слухати себе, свою інтуїцію всупереч зовнішній думці. Авторка зазначає, що вірш повністю відобразив ситуацію, яка з нею трапилася. Це був такий собі початковий урок життя. Вірш "Таємна кімната" поетеса написала до Хеловіну, і мені сподобалася в ньому така цитата: "…Настав час знайомитись зі своїми бажаннями…".
  Вірші Віки Лі звучать оригінально, нестандартно. У мене складається таке враження, що зміст кожного з них – це "шлях, який треба подолати, щоб дійти до певного пункту призначення і побачити сонце!"
  Було цікаво дізнатись, як Вікторія пише вірші англійською мовою. Виявилося, що все просто: у відділі іноземних мов Чернігівської ОУНБ свого часу був волонтером Куle Cold (США), і саме він підтримав Вікторію в цьому прагненні.
  Ось така чудова історія. Дуже важливо зустріти у житті людей, які тебе підтримають і повірять у тебе, у твій талант!

  Наталія Утиро
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється