Щедрий дарунок від благодійників

Щедрий дарунок від благодійників

26.07.2023
337
  Чернігівська ОУНБ імені Софії та Олександра Русових отримала у подарунок від благодійного фонду "Бібліотека альманаху “Вітряк” імені Василя Горленка" цінні та цікаві видання.
  Голова фонду – знаний український науковець, кандидат історичних наук, літератор, лінгвіст, журналіст, історик, громадський діяч Іван Забіяка не вперше радує бібліотеку та її читачів щедрими дарунками. Цього разу ми отримали від шановного земляка краєзнавчі видання – книги, присвячені життю та творчій діяльності визначного українського письменника, мистецтвознавця, фольклориста та етнографа, уродженця с. Ярошівка Прилуцького повіту Полтавської губернії (нині с. Українське Прилуцького району Чернігівської області) Василя Горленка та славному козацько-старшинському, згодом дворянському роду Горленків, яскравим представником якого і є В. П. Горленко. А ще до уваги читачів бібліотеки – збірники матеріалів про фольклорні колективи Талалаївщини "Надвечір'я" і "Народні наспіви", твори маловідомого українського письменника з Прилуччини Івана Затиркевича, історична розвідка про с. Рябухи донедавна Талалаївського, а нині Прилуцького району та інші не менш цікаві видання.
  Щиро дякуємо благодійному фонду "Бібліотека альманаху “Вітряк” імені Василя Горленка" та панові Івану Забіяці за подаровані книги. Впевнені, що вони стануть у пригоді користувачам бібліотеки – науковцям і музейникам, краєзнавцям і учителям, студентам і учням, усім, хто цікавиться і вивчає рідний край.
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється