Майстер-клас "Солодкий букет"

Майстер-клас "Солодкий букет"

03.08.2023
279
  Створення краси власними руками – окремий вид терапії. Цей процес допомагає розслабитися, відволіктися від сьогодення та розкрити свої творчі здібності. А яке задоволення людина отримує від кінцевого результату!
  3 серпня у Чернігівській ОУНБ імені Софії та Олександра Русових відбувся майстер-клас "Солодкий букет". На захід було запрошено дітей 6–14 років та їхніх матусь і бабусь. Проводила захід гостя нашого міста Олена Черкасова. Вона завітала до нас із Хмельницького, щоб провести майстер-клас для маленьких і дорослих чернігівців та чернігівок.
  На майстер-класі присутні вчилися складати букети. І це були не флористичні композиції. Головними компонентами створеної краси стали різноманітні смаколики. Отже, букети вийшли солодкі.
  Уміння виготовляти такі вироби – дуже корисне заняття. Адже солодкий букет – це, по-перше, смачно, а по-друге – це неповторний подарунок для близьких та рідних. Такий вияв любові й душевного ставлення не залишиться непоміченим.
  Також на заході психолог Андрій Кузнєцов проводив із дітками арт-терапію та веселі руханки, покликані зміцнювати як фізичне здоров'я, так і психоемоційне.
  Присутні отримали позитивні емоції, гарний настрій та навчилися робити солодкі букети.
  Підготувала Катерина Денисенко,
  бібліотекарка відділу документів із гуманітарних наук
















 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється