"Майстерня пробудження" Надії Кривопиші: діти індиго

  "Майстерня пробудження" Надії Кривопиші: діти індиго

12.08.2023
273
  "Майстерня пробудження" – це творчий проєкт чернігівської поетеси Надії Кривопиші, організований для відвідувачів Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Софії та Олександра Русових. Мета таких зустрічей – духовне та емоційне пробудження, пізнання чогось нового, розкриття творчого потенціалу і внутрішніх прагнень.
  12 серпня "Майстерня пробудження" працювала вже втретє. Для цієї зустрічі пані Надія обрала вкрай важливу та часто обговорювану тему сьогодення, а саме – "Діти індиго".
  Діти індиго – термін, уведений Ненсі Енн Тепп для позначення обдарованих дітей, які, на її думку, мають ауру кольору індиго. Їм притаманні висока емоційна чутливість, розвинені фізичні чуття, велика сила волі й розвинена інтуїція. Такі діти частіше за інших помічають незвичайні речі, мають відчуття особливої місії в житті, великого значення для світу. Нерідко визначальні риси дітей індиго – це високий IQ, гостра інтуїція, впевненість у собі, стійкість до авторитету, підвищена чутливість до світла, відчуття руйнівних тенденцій. Ці діти часто почуваються старшими, ніж є насправді.
  Пані Надія обрала таку тему поетичних чаювань недарма. Адже дуже часто ми не в змозі зрозуміти сучасних дітей і знайти з ними спільну мову. А все це тому, що важливо пізнати духовну сутність дітей індиго та навчитися бачити світ їхніми очима.
  Також під час поетичних чаювань Надія Кривопиша декламувала свою поезію.
  Підготувала Катерина Денисенко,
  бібліотекар відділу документів із гуманітарних наук










 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється