Етер "Бібліотайм" │ Душевність, відвертість і щирість художнього слова Ірини Морської

Етер "Бібліотайм" │ Душевність, відвертість і щирість художнього слова Ірини Морської

15.08.2023
388
  Усі її поезії, як стверджує авторка, народилися під впливом пережитих сильних емоцій, що відчувається у творах. Вірш "У цю жорстоку злидню днину" датований травнем 2014 року і написаний був під враженням від подій на сході України. У наш час він став навіть більше ніж актуальним, зокрема після початку повномасштабного вторгнення. Сам твір – переплетення громадянської та інтимної лірики, життєвої самосвідомості через призму особистого світосприйняття.
  Вірші "Одужуйте" і "Вбережи його" з'явилися на світ у зовсім різний час (2016 та 2022 роки), однак індивідуальний стиль молодої поетеси не втрачається протягом будь-якого часового проміжку: душевність, відвертість і щирість художнього слова зберігаються в кожному рядку.
  Цікаву історію появи має вірш "Поетові", написаний протягом 15 хвилин 30 квітня 2015 року на одній із міських літературних студій під час гри в буриме. Завданням було створити поезію, використовуючи асоціативні слова, названі іншими авторами. І справді: протягом короткого терміну подеколи народжуються справжні поетичні перлини.
  Як говорить Ірина Морська, найкращі вірші пишуться на кухні, а натхнення з'являється найчастіше у вечірній час.
 Наталія Утиро
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється