Етер "Бібліотайм" │ Діана Лагодна: "…А так хочеться щастя того правдивого…"

Етер "Бібліотайм" │ Діана Лагодна: "…А так хочеться щастя того правдивого…"

28.08.2023
329
  Діана Лагодна народилася в Корюківці на Чернігівщині. За освітою – викладачка фізики. Нині мешкає в Чернігові. Любить творчість у всіх її проявах. Займається декоративно-прикладним мистецтвом, малює, фотографує. Саме завдяки творчому підходу до життя з'явилася ідея шоперів (міцна сумка для покупок) la_chernihiv з авторськими ілюстраціями (відомі місця Чернігова). Діана жартує, що ці сумочки подорожують світом більше, ніж вона сама.
  Діана Лагодна працює у сфері публічних закупівель, тому любить, коли в роботі все Prozorro. Захоплюється літературою, багато читає, але лишає книжку недочитаною, якщо не відчуває її енергетики. Діана вважає, що треба витрачати час лише на справді важливі речі, хороші книги, цікаві фільми. Вона більше цікавиться сучасною прозою. Пише вірші та оповідання.
  У шкільні роки дівчина максимально не розуміла дискусій на кшталт "Що хотів сказати автор у цьому творі?" Поетеса стверджує: "У віршах не варто шукати якийсь прихований сенс чи знайомі обличчя, бо якщо відкрити серце і прислухатися, можна побачити в них себе". Авторка працює над тим, щоб її літературна творчість перейшла з розряду хобі у професійне русло.
  Діана так гарно написала про весну! "…Вона одягає сукенки у кольорі моря, спускається звивистим берегом на теплий пудровий пляж..." А ще не можу не процитувати рядки про щастя і правду. Ці категорії – одні з потужних складових морально-етичних норм життя. "...А так хочеться щастя того правдивого... І так хочеться правди тої джерельно-чистої..." Далі поетеса ставить несподіване, але вельми доречне запитання: "...Чи витримає її наше втомлене око?.."
  Уже багато чого бачили очі. Через зір у душу надходить інформація про те, що відбувається навколо. Потім з'являються різні емоції та дії. Досвід найчастіше дається важко, але треба жити, і в цьому нам допомагають мрії! Авторка певна: незважаючи ні на що, ніколи не можна відмовлятися від своєї мрії. І у кожної людини вона обов'язково повинна бути.
  Наталія Утиро
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється