Від серця до серця: з доброчинною місією – до військовослужбовців

Від серця до серця: з доброчинною місією – до військовослужбовців

31.08.2023
263
  Ніколи не пізно робити добрі справи. А особливо в найскладніші часи. Надто – коли твоя країна живе у стані війни.
  Нещодавно в Україні проводили опитування серед ветеранів "Чого ви найбільше боїтеся після повернення з війни?". Так от, найбільший страх цих людей – те, що про них забуде держава.
  Саме тому бібліотекарки Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових вирішили у переддень найбільшого державного свята України – Дня Незалежності – подарувати трішки уваги й тепла нашим захисникам. Представниці колективу бібліотеки завітали до поранених військовослужбовців, які проходять лікування та реабілітацію.
  З любов'ю і теплом у серцях працівники книгозбірні зібрали продуктові набори (солодощі, випічка, чай, кава та інше). Також бібліотекарки дібрали для захисників книги, які допоможуть їм відпочити, відволіктися і налаштують на позитивні думки.
  Метою цього візиту було не тільки привезти смаколики та подарунки, а ще й поспілкуватися з воїнами, приділити їм увагу та підтримати на шляху одужання. А також, що дуже важливо, подякувати за їхній подвиг, за титанічні зусилля, яких ці мужні люди докладають, аби вибороти незалежність України та вберегти її від зазіхань окупантів.
  Є такий вислів: "Хто робить добро гідним людям, робить добро всім". Наші військові варті того, щоб їм допомагати. Тож підтримуйте наших захисників! Вони так багато для нас роблять! Слава Україні! Героям слава!
  Хочемо висловити подяку працівникам медзакладу за їхню чуйність, відкритість, доброзичливість, привітне спілкування й турботу про наших захисників.
 









 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється