Етер "Бібліотайм" │ Мирослава Негода: "Розпочато відлік незворотній і поставлено життя на старт…"

Етер "Бібліотайм" │ Мирослава Негода: "Розпочато відлік незворотній і поставлено життя на старт…"

31.08.2023
249
  Мирослава Негода живе в Чернігові. Нас познайомила музика. У Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Софії та Олександра Русових була організована зустріч учасників поетичного бібліопростору "А+", де учні музичної школи № 1 ім. С. Вільконського під керівництвом Лариси Забари виконували музичні твори. Серед юних талантів була й Мирослава, яка майстерно грала на фортепіано.
  Музика для дівчини – найважливіша частина життя. Мирослава завершила навчання в музичній школі за класом синтезатора та фортепіано. Навчалась у Чернігівському обласному науковому ліцеї на філологічному факультеті. Цікавиться вивченням іноземних мов. Нещодавно стала студенткою Острозької академії (спеціальність "Міжнародні відносини").
  Мирославі 16 років. Вона любить поезію і сама її створює. Для дівчини це один із способів висловити емоції. Тематика віршів різна. Юна поетеса пише про війну, про Україну, про кохання. Її вірші щирі та відверті. Авторка напрочуд гарно вплітає в рядки метафори та інші художні засоби. Якщо писати про кохання, то тільки так: "…Битися пульсом твоїх артерій…"
  У Мирослави є чудова мрія – створювати музику на власні слова. Дівчина не вважає себе поеткою, але зазначає, що має у творчій скарбничці вірші, які їй подобаються. Адже творчість завжди була для дівчини рушійною силою та одним із способів достукатися до людських душ. Писати Мирослава почала відносно недавно. Вона говорить: "Найкраще, мабуть, виходить на емоціях, адже саме тоді рими ллються самі собою".
  Хочу побажати юній поетесі здійснення мрії!
  Наталія Утиро
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється