Етер "Бібліотайм" │ Надія Кривопиша: як зберегти світло і внутрішній баланс

Етер "Бібліотайм" │ Надія Кривопиша: як зберегти світло і внутрішній баланс

21.09.2023
381
  У ці буремні дні ми запросили до онлайн-бесіди поетесу Надію Кривопишу, щоб поспілкуватися про вітаміни для наших душ, відчути теплоту сердець і віру в перемогу світлих сил на чудовій планеті Земля та в нашій улюбленій країні – Україні.
  У рубриці етер "Бібліотайм" говоримо про те, як утримати внутрішнє світло і внутрішній баланс у такий непростий час, де знаходити силу духу для подолання викликів нового часу.
  Пані Надія за фахом банківський аналітик, фінансист, ризик-менеджер. Протягом багатьох років займалася збалансованими показниками банківської системи і підприємств.
  Новий час та енергії, які "впали" на нашу планету останніми роками, внесли свої корективи. У 2016 році Надія Кривопиша почала писати вірші про закони Всесвіту, про збалансовану систему показників усередині людини.
  Авторка видала чотири поетичні збірки на тему духовного розвитку. Ці знання важливі й потрібні кожній людині, щоб спрямувати своє мислення у творче русло, знайти джерела натхнення, навчитися розуміти процеси змін, що відбуваються на нашій планеті нині.
  Дякуємо пані Надії за можливість поспілкуватися на таку важливу тему та почути відповіді на поставлені запитання у віршованих рядках. Адже ми всі знаємо, що вірші налаштовують на ритм нового часу і допомагають людині сприймати інформацію на вищому рівні свідомості.
  Отож пропонуємо вам, шановні поціновувачі поезії, поринути у світ пізнання законів Всесвіту.
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється