Етер "Бібліотайм" │ Надія Кривопиша: "Якою мовою розмовляє з нами Всесвіт"

Етер "Бібліотайм" │ Надія Кривопиша: "Якою мовою розмовляє з нами Всесвіт"

05.10.2023
410
  У межах етеру "Бібліотайм" у Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Софії та Олександра Русових учергове відбулася онлайн-зустріч з поетесою Надією Кривопишею.
  У непрості дні, що випали на долю України, важливо знаходити відраду серцю і душі, а якраз поезія допомагає зануритись у глибини свого серця, відволіктися від зовнішньої інформації і налаштувати струни душі на розмову з собою. Живе слово, що йде від серця до серця, завжди допомагало людям у найскрутніші часи, коли б це не було.
  Тема етеру – "Якою мовою розмовляють з нами Всесвіт, Творець, а також янголи-охоронці, небесні святі?" Під час бесіди, яку вела модераторка заходу Надія Заваліна, спробували розібратись, як ми розуміємо цю мову.

  Про поетесу

  Надія Кривопиша – авторка книг нового часу – римованих текстів про закони Всесвіту і світобудови, що наповнені енергією, яка допомагає швидше налаштуватися на гармонійний внутрішній стан.
  Поезія пані Надії наповнена ведичними знаннями, які зараз можуть допомогти кожній людині спрямувати своє мислення у творче русло, знайти джерела натхнення, зрозуміти процеси змін, що відбуваються на нашій планеті в теперішній час.
  Тема наступного етеру – "Таїни нашого тіла. Чарівне різнобарв'я всередині людини".
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється