Херсон. "Окупація". Роман-хроніка від очевидиці подій

Херсон. "Окупація". Роман-хроніка від очевидиці подій

13.10.2023
426
  "Окупація". Так називається роман-хроніка, який надіслала у подарунок головній бібліотеці Чернігівщини молода авторка з Херсона Альона Мовчан. Щиро дякуємо!
  Як воно – з маленькою дитиною на руках опинитися в окупованому місті? Як воно – щохвилини переживати за коханого, який саме зараз рятує чиїсь життя? Усе це – прожите й пережите. Про все це Альона Мовчан знає не розповідей. Це те, про що не можна мовчати. Саме тому народився цей роман.
  У книзі у хронологічному порядку описані початок повномасштабного вторгнення, окупація та визволення Херсона очима молодої сім'ї – пожежного-рятувальника Віктора і поетки Альони – та їхнього друга Костянтина.
  Розповіді доповнені фотографіями й авторськими віршами, назви яких – це дати написання.
  До слова, пані Альона – учасниця VІ фестивалю "Дотиком душі", який відбувся цьогоріч у Чернігівській ОУНБ імені Софії та Олександра Русових. Вірші молодої поетеси вразили всіх до сліз і неодмінно будуть уміщені у новому випуску альманаху "Первоцвіт". Чекаємо з нетерпінням! А ще більше чекаємо на Перемогу. Авторці – творчого натхнення у мирній квітучій Україні, сімейного затишку та всіляких гараздів. Нехай поруч завжди будуть справжні надійні друзі!


 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється