Етер "Бібліотайм" │ Надія Кривопиша: "Таїни нашого тіла. Чарівне різнобарв'я всередині людини"

Етер "Бібліотайм" │ Надія Кривопиша: "Таїни нашого тіла. Чарівне різнобарв'я всередині людини"

15.10.2023
336
  У Чернігівській ОУНБ імені Софії та Олександра Русових відбулася чергова онлайн-зустріч у межах етеру "Бібліотайм" з поетесою Надією Кривопишею. Цього разу ми говорили про таїни нашого тіла, про чарівне різнобарв'я всередині людини. Про все це пані Надія пише у своїх римованих текстах, які увійшли в її збірки. "Тільки вивчаючи ведичні знання, закони цього Всесвіту, можна зрозуміти самих себе, і тільки тоді починають відкриватися знання про нас самих, про таїни нашого тіла", – наголошує авторка.
  Поезія – як жива вода. Вона когось надихає, когось зцілює, спонукає замислитися над основними моментами життя, відповідає на головні запитання душі, а значить – надихає зробити важливі кроки у своїй долі.
  Хтось пише ліричні вірші про кохання, хтось – патріотичні поезії про мужність наших захисників, хтось – вишукані рядки про красу і велич природи, а Надія Володимирівна розкриває шлях до вдосконалення, який проходять наші душі на цій унікальній планеті.
  Чому нам так важливо сьогодні знати ще глибше таїни свого тіла і душі? Як така інформація може допомогти людині в теперішній час?
  Перегляньте наш етер "Бібліотайм", і ви знайдете відповіді на поставлені запитання.
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється