"Медіапедагогіка": обласній науковій бібліотеці – під ялинку

"Медіапедагогіка": обласній науковій бібліотеці – під ялинку

25.12.2023
188
  Чернігівській ОУНБ імені Софії та Олександра Русових подаровано десять примірників навчального посібника "Медіапедагогіка". Щиро дякуємо Академії української преси й Центру вільної преси!
  Автори видання – Даніель Зюсс, Клаудія Ламперт і Крістіне Трюльцш-Війнен. Переклад з німецької здійснено АУП у партнерстві з Friedrich Naumann Foundation for Freedom Ukraine.
  Посібник призначений для тих, хто тільки ознайомлюється з цією спеціальністю. Тому він охоплює величезне коло проблем та питань, пов'язаних з медіапедагогікою, медіаосвітою, медіакомпетентностями, медіаграмотністю. Книга має комплексний характер, вона дає досить повну картину стану цієї особливо важливої нині спеціальності. Видання створене у німецькомовному європейському світі. Над посібником працювали дослідники з Німеччини, Австрії, Швейцарії, але він актуальний і корисний для всіх, хто вивчає медіа, їх впливи й методи роботи з ними. На батьківщині книга витримала вже три видання, що також красномовно свідчить про її якість.
  Загалом це комплексний теоретичний і практичний посібник. Коли людина його прочитає, то отримає повне уявлення як про минуле, сучасне та основні перспективи майбутнього, так і про наріжні проблеми розвитку медіапедагогіки та основні шляхи їх вирішення.
  Незабаром видання буде на наших полицях.
  Ласкаво просимо до бібліотеки!


 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється