"Вільні читають українською!": від Чернігівщини – Сумщині

"Вільні читають українською!": від Чернігівщини – Сумщині

30.04.2024
153
  У межах Всеукраїнського проєкту "Вільні читають українською!" в Чернігівській ОУНБ імені Софії та Олександра Русових було розпочато збір українськомовних книжок для Сумської області.
  Перші результати вже є! На Сумщину поїдуть яскраві дитячі книжечки, книги українських класиків і сучасників, чудово видані українськомовні переклади творів зарубіжних авторів і, звичайно, видання авторства письменників та поетів Чернігівщини.
  Дякуємо всім, хто долучився. І нагадуємо: проєкт триває.
  Книжки можна приносити на рецепцію бібліотеки (сервісний центр).
  Режим роботи:
  ПН–ЧТ – 9:30–18:00
  ПТ – ВИХІДНИЙ
  СБ–НД – 10:00–18:00
  Тел. для довідок: 
  0988952893 (Viber/Telegram)
  (0462) 77-51- 57 – сервісний центр

  Довідково
  Всеукраїнський проєкт "Вільні читають українською!" приурочений до відзначення 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка. Його мета – збір книжок для поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків, формування книжкових поличок в укриттях і гуманітарних штабах у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Сумській областях, які постраждали внаслідок російської воєнної агресії.
  Проєкт спрямований на покращення психоемоційного стану людей, які перебувають під щоденними ворожими обстрілами, а також на підтримку читання українськомовної літератури з метою підвищення соціальної активності і свідомості громадян, популяризації української мови, використання її у повсякденному житті.
  Ініціатори заходу – Уповноважений із захисту державної мови за підтримки Міністерства освіти і науки України, Всеукраїнського проєкту "Єдині", студентських мовних омбудсменів та Асоціації мовних курсів.
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється