Знову їздили до підопічних у пансіонат геріатричний

Знову їздили до підопічних у пансіонат геріатричний

30.05.2024
103
  30 травня працівниці відділу абонемента і філії "Медична бібліотека" Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових знову завітали до Чернігівського обласного геріатричного пансіонату з улюбленою популярною серед читачів літературою та новинками.
  Як завжди, зустріч вийшла теплою і щирою. Підопічні та працівники пансіонату залюбки обмінювали книжки, питали поради у бібліотекарок, що б такого гарного почитати, робили замовлення на перспективу. У тренді серед прекрасних пань, як завжди, романи сучасних українських письменниць Люко Дашвар, Дарини Гнатко, Валентини Мастєрової, Світлани Талан та інших. Чоловікам до вподоби детективи, історичні романи, книги про розвідку. А от, скажімо, один із мешканців закладу (до речі, у минулому – спортсмен) цікавився літературою про кіз, овець, корів, коней, віслюків, прісноводних риб, птахів… Ось такий оригінальний запит!
  І, звичайно, як же без спілкування? Люди, що живуть у пансіонаті, завжди раді гостям, прагнуть поговорити про все на світі, пожартувати, а часом навіть поділитися найсокровеннішим. Так було і цього разу. Але про що ми дізналися – таємниця…
  Особливо ж вражає велика сила волі цих людей. Зичимо їм усім здоров'я, довголіття і мирного неба!














 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється