"Почитайко" в гостях у школярів

"Почитайко" в гостях у школярів

04.06.2024
138
  4 червня працівниці відділу абонемента Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових побували у своїх майбутніх читачів, які наразі навчаються у школі № 6.
  Обласна наукова бібліотека обслуговує дорослих, але у відділі абонемента є куточок дитячої літератури "Почитайко", де наші користувачі можуть брати для своїх дітей книжки, написані найкращими українськими й зарубіжними авторами, прекрасно ілюстровані та оформлені. Отже, читати їх – справжнє задоволення.
  Ми привезли з собою тільки маленьку частинку цих книжок і показали їх на виставці "Подорож до Країни книг". Також діти переглянули цікаві пізнавальні відео, створені в нашому відділі, – "1000-ліття Чернігівського князівства" і "Мріємо про літо", а ще – взяли участь у невеличкій вікторині. Учні – справжні молодці, правильно відповіли на всі запитання! Виявилося, школярі прекрасно знають, що таке бібліотека, як у ній поводитися, як користуватися книжками, щоб вони завжди мали гарний вигляд. Дуже зацікавили дітей озвучені книги і ті, що написані шрифтом Брайля. Усі охочі змогли потримати їх у руках, погортати.
  Одне слово – зустріч удалася, чому всі щиро раді!
 



















 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється