Засідання за круглим столом краєзнавців Чернігівського району

Засідання за круглим столом краєзнавців Чернігівського району

06.06.2024
94
  6 червня з нагоди Всеукраїнського дня краєзнавства, який відзначається щороку 28 травня, у приміщенні Чернігівської районної ради відбулося засідання за круглим столом краєзнавців і музейних працівників Чернігівського району щодо обміну інформацією та вивчення досвіду про діяльність в умовах воєнного стану, реалізації нових проєктів.
  З краєзнавчою діяльністю Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у воєнний час ознайомила присутніх завідувачка відділу краєзнавства Ірина Каганова. Вона зауважила, що виявлення, збирання, опрацювання, зберігання й надання в суспільне користування краєзнавчих і місцевих документів та інформації про них – один із головних напрямів роботи бібліотеки. Ця діяльність сприяє вивченню особливостей та цікавинок історії нашого краю, збереженню нашої ідентичності, наших традицій, вихованню наступних поколінь патріотів своєї Батьківщини.
  Головний бібліотекар Сервісного центру Людмила Вишневецька запросила дослідників-краєзнавців стати активними користувачами бібліотеки. І охочі знайшлися…
















 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється