23.05.2012
133
Victoria_Malashenko   22 травня в Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В.Г. Короленка в новій виставковій залі відкрилась перша персональна виставка молодої, чарівної та талановитої майстрині Вікторії Малашенко "Вишиті портрети відомих людей".

  Вікторії 25 років. Народилася в місті Щорс Чернігівської області. З самого малку полюбляла спостерігати, як вишиває її бабуся – Любов Демиденко. А в шкільні роки і сама почала вишивати прості картини, зокрема пейзажі, квіти та тварин.

  Вступивши до Чернігівського державного інституту права, соціальних технологій та праці, переїхала на постійне місце проживання до Чернігова. Під час навчання не забувала і вишивати сорочки та рушники, тим самим вдосконалюючи свої навички.

  Після закінчення інституту з’явилося багато вільного часу і руки самі нагадали про улюблене з дитинства захоплення. А дивлячись на відомих людей та зірок шоу-бізнесу зародилася ідея зобразити їх на полотні, написавши портрети голкою і ниткою.

  На виставці представлено 10 чорно-білих вишитих портретів відомих людей, виконаних з фотографічною точністю.

  Схвальні відгуки про свою творчість почула молода вишивальниця від таких метрів мистецтва, як Заслуженого майстра народної творчості, вишивальниці ікон Агнеси Денисівни Ляшенко та майстрині виробів зі шкіри Олександри Іванівни Дідович.

  Напутні слова та побажання подальших успіхів у творчості висловили начальник головного управління культури, туризму та охорони культурної спадщини, Заслужений діяч мистецтв України Сергій Михайлович Мойсієнко, голова Ніжинської райдержадміністрації Володимир Леонідович Другаков та заступник директора бібліотеки з наукової роботи Юрій Михайлович Самойленко.

  Музичним привітанням з відкриттям виставки став виступ студентів Чернігівського музичного училища ім. Л. Ревуцького Олени Віленської та Дарини Шевченко.

  Бібліотека в свою чергу хоче побажати Вікторії й надалі продовжувати проторювати власну стежку до найвищих вершин творчості.

DSC06480
DSC06486  
 DSC06489  DSC06491
 DSC06504  DSC06498
DSC06511 DSC06514
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється