31.08.2012
136

  Британсько-Польським міжнародним інститутом суспільних наук (Київ) спільно з Центром Європейської інформації Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка в приміщенні бібліотеки 30 серпня була проведена презентація всеукраїнського проекту "Європейська освіта в Україні".

  Задовольнити потреби молоді та інтереси роботодавців у забезпеченні якісним і професійним кадровим резервом – це основні завдання проекту, який підтримує і координує Державна служба молоді і спорту МОНМС України, залучаючи до співпраці провідні ВНЗ Британії, Польщі, Німеччини, Чехії, Італії, Іспанії, Нідерландів, а також Федерацію роботодавців України.

  Завдяки співпраці учасників проекту створено спеціалізований "Міжнародний інститут суспільних наук" (MINS) на базі Вищої лінгвістичної школи (Ченстохова, Польща) і його відділення в Україні "Британсько-Польський міжнародний інститут суспільних наук" (Київ, Україна). Завданням Інституту є надання широким верствам української молоді освітніх програм з урахуванням її індивідуальних інтересів та можливостей.

  У заході взяли участь та виступили консультант ЦЄІ Т.Ю. Шумська, радник голови Чернігівської ОДА Б.О. Уваров, представник "Британсько-Польського міжнародного інституту суспільних наук" І.В. Попов та представниця Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

  Метою проекту є:

навчання української молоді за європейськими стандартами;

використання сучасних освітніх технологій;

підготовка та перепідготовка високопрофесійних фахівців на вимогу роботодавців як України, так і країн ЄС;

отримання диплома однієї або декількох європейських країн з подальшим їх визнанням в Україні.

  Високопрофесійна підготовка за передовими європейськими стандартами дасть можливість не тільки отримати якісну, престижну освіту, а й в повному обсязі реалізуватися творчій особистості.

 

http://www.euro-osvita.com.ua, http://www.e-mins.eu

 

DSC07012 DSC07013
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється