17.10.2012
136
35367334

Сердечно вітаємо з отриманням обласної премії імені Георгія Вороного директора Чернігівського музичного училища ім. Л. Ревуцького, заслуженого діяча мистецтв України Суховерського Володимира Михайловича – того, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

Культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Дякуючи щоденній праці, творчому неспокою та громадському подвижництву ВолодимираМихайловичазберігаються та примножуються культурні здобутки нашого краю.

Нашій громаді потрібна сучасна конкурентноздатна культура, звернена до майбутнього, але укорінена в могутні традиції. Хай вона буде відкритою і доступною кожному. Високо цінуємо його вагомий внесок у розвиток культури міста та області. Своєю плідною працею та силою духу він звеличує рідну Україну, примножує її успіхи і досягнення. Збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для гордості, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги.

Бажаємо пану Володимиру весни у серці, у душі та у взаєминах із близькими і коханими. Нехай здійсняться всі його життєві плани, надії і мрії, а кожен день життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється