13.12.2012
159

  12 грудня вЧернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка у великому читальному залі відкрилась персональна виставка "У полоні творчого натхнення" дуже талановитої та оригінальної особистості – чернігівської художниці та поетеси, члена Народного творчого об’єднання художників-аматорів Чернігівщини "Деснянська палітра" Тетяни Сергіївни Тимошенко.

  На вернісажі представлено 33 картини художниці: портрети, пейзажі, натюрморти, архітектурні пам’ятки Чернігова. Варто зазначити, що більшість з них – це роботи останніх років.

  Всі роботи художниці наповнює неповторний стиль, який відрізняє її від інших художників – неймовірна радість, тепло та натхнення відчуваються в кожному кольорі та образі картини.

  Традиційно склалося, що першими наших митців вітають артисти Чернігова і тому музичним подарунком для художниці став виступ викладача міської школи мистецтв, члена клубу "Світ прекрасного" та просто друга бібліотеки, який неодноразово виступав на наших заходах, Олега Бадалова та учня Назара Риженка, лауреата ІІ премії Всеукраїнського конкурсу "Класичний меридіан".

  Також з відкриттям виставки Тетяну Сергіївну тепло привітала голова Народного творчого об’єднання художників-аматорів Чернігівщини "Деснянська палітра" Бешун Людмила Олександрівна та побажала і надалі "притримуватись власного художнього стилю та радувати око глядача своїми полотнами".

  В подяку за щирі привітання Тетяна Сергіївна прочитала декілька своїх віршів, якими зачарувала всіх присутніх на відкритті виставки.

  Багато приємних слів прозвучало вже після заходу в особистому спілкуванні з художницею.

 

DSC08621 DSC08635
DSC08645 DSC08653
DSC08636 DSC08663
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється