16.07.2013
209

  16 липня в рамках робочого візиту на Чернігівщині відбулася зустріч радника  Президента України, керівника благодійного фонду "Схід-Захід разом" В.О. Зубанова з колективом Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В.Г. Короленка за участю в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Музики Ю.В., в.о. директора Департаменту культури і туризму, національностей та релігій обласної державної адміністрації Левочка О.В.
  Володимир Зубанов, один із засновників загальнонаціонального проекту "Україна: історія великого народу" передав у дарунок бібліотеці видання наукової серії та розповів про здобутки і розвиток проекту.
  З початку 2007 року  вийшли у світ серії "Україна-Європа: хронологія розвитку", "Україна і світ", "Україна: від Трипілля до сучасності", "Повісті про славетні часи", "Культурна спадщина", "Україна: поезія тисячоліть", "Історія України в картинах". Авторами книг є фахівці Інституту історії України НАНУ та Інституту археології НАН України.
  За словами В.О. Зубанова, об’єднання народу потрібно починати з історії. Одним із шляхів  стане створення мережі українських історичних клубів та  залучення фахівців з обласних бібліотек регіонів до роботи над виданням "Історії міст і сіл України". Унікальність цієї серії у тому, що історія населених пунктів України представлена через біографії, долі людей, які зробили вагомий внесок в розвиток свого рідного міста (села).
  У ході візиту директор ОУНБ ім В. Г. Короленка І.М. Аліференко  провела екскурсію по відділам бібліотеки, ознайомила з сучасними формами обслуговування читачів, розповіла про історію бібліотеки.
  Почесні гості взяли участь у відкритті  виставки  картин "Гобеленові квіти" чернігівської художниці Людмили Толбаєвої у мистецькій вітальні бібліотеки.

DSC01228 DSC01230
DSC01239 DSC01241
 DSC01214  DSC01217
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється