23.12.2013
286

  Чернігівський клуб авторської пісні і поезії "Трамонтана" відзначив своє триріччя. Святковий, насичений сюрпризами захід відбувся у Всесвітній день авторської пісні (22 грудня) у вітальні відділу мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В.Г. Короленка.
  Розпочався вечір з презентації банеру із зображенням емблеми клубу, яку розробила чернігівська вчителька, бардеса і поетеса Лілія Іванішина. Такий чудовий подарунок став справжнім сюрпризом для її товаришів. Тому що малюнок емблеми давно був обговорений і затверджений на засіданнях "Трамонтани", але все ніяк не знаходив свого матеріального втілення.
  Другою приємністю стала презентація Літопису клубу у вигляді довжелезного згортку-"папірусу", представленого засновником і керівником клубу Наталією Потапчук. На семи склеєних між собою сторінках формату А4 (2 м) вона виклала всі заходи, проведені клубом за 3 роки існування з переліком творчих особистостей, які брали в них участь. Коментуючи фотографії з проведених засідань, які демонструвалися на великому екрані, Н. Потапчук розповіла, що за час роботи клубу "Трамонтана" ним організовано і проведено 57(!) заходів. Більша частина з них – це презентації творчості авторів-виконавців і поетів та зустрічі з цікавими, співаючими людьми різних професій. Крім того, клубом проведено 9 власних концертів (з них 3 – для пацієнтів стаціонару обласної лікарні), 6 концертів бардів з інших міст України та Республіки Білорусь, 5 музичних пікніків, 6 організованих виїздів на фестивалі. За час роботи клубу в ньому виступило 85 чоловік, з яких 14 – з інших міст України та Білорусі.
  Члени клубу з ентузіазмом поставилися до створення Літопису. Згадуючи найприємніше, вони з цікавістю вчитувалися в історію творчого об’єднання і вирішили обов’язково її продовжувати.
  Творча частина святкового заходу була не менш насиченою і складалася з кількох частин. Перша включала знайомство з новачком клубу, молодим автором-виконавцем Стасом Кордиком та новою збіркою поетеси Олени Грицюк "Киммерийские химеры", присвяченою кримському Коктебелю. На завершення вечора члени КАПП "Трамонтана" дали для своїх шанувальників концерт.


Олеся Соловей

 

IMG_6669 IMG_6691 IMG_6668
 IMG_6696 IMG_6698  IMG_6731
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється