Свято дитинства посеред війни, або Майстер-класи на свіжому повітрі

Свято дитинства посеред війни, або Майстер-класи на свіжому повітрі

03.06.2023
368
  Літо починається зі свята! А точніше – з Міжнародного дня захисту дітей, до якого і був приурочений захід "Подаруй дитині свято", що відбувся 3 червня. Організатором виступив БФ "Єдиний Волонтерський Центр. Чернігів". Волонтери запросили долучитися до благодійного заходу і Чернігівську обласну універсальну наукову бібліотеку, адже вже співпрацювали з нами.
  Про співпрацю Чернігівської ОУНБ та БФ "Єдиний Волонтерський Центр. Чернігів" читайте за посиланнями:
   "Святкували з користю"
   "Подаруй світло"
  Зібрані на заході кошти волонтери, як завжди, передали на потреби Збройних сил України, цього разу – на придбання тепловізора.
  Веселий сміх та жвава музика лунали на центральній площі торгового парку "Ремзавод". Було все, що так обожнюють діти: святкова програма, сучасні українські пісні, ярмарок із гендмейд-виробами, солодощі та напої, безкоштовна цукрова вата, розпис обличчя, батути і, звичайно, майстер-класи від відділу мистецтв Чернігівської ОУНБ.
  І навіть по закінченні заходу майстер-класи ще продовжувалися до останнього відвідувача, адже немає нічого прекраснішого, ніж споглядати зосереджених, захоплених, працьовитих дітлахів. Попри примхливу погоду, вітер не звіяв у дітей запалу та бажання пошити миленького котика й залишити собі згадку про свято дитинства посеред війни.
 
  Катя Скрипка,
  завідувачка відділу мистецтв
 











 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється