Чернігівському фотохудожникові та фотожурналісту Вікторові Кошмалу – 70!

Чернігівському фотохудожникові та фотожурналісту Вікторові Кошмалу – 70!

10.08.2023
398
Вітаємо з ювілеєм!

  
  10 серпня святкує 70-річчя відомий чернігівський фотохудожник і фотожурналіст, вірний та надійний друг Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Софії та Олександра Русових, член Національної спілки фотохудожників України, Національної спілки журналістів України, Асоціації спортивних журналістів України Віктор Кошмал.
 
  
  Адміністрація та колектив бібліотеки щиро вітають ювіляра і зичать невичерпної енергії та яскравих ідей, бадьорого настрою і незламности духу, сімейної злагоди й міцного здоров'я. Мирного неба та Перемоги нам усім!
  
  Докладніше про фотохудожника, його творчість і досягнення читайте у мультимедійному творчому портреті із серії "Видатні чернігівці" на сайті бібліотеки за посиланням.
   "Видатні чернігівці". Мистецький портрет Віктора Кошмала


  До слова, виставка подарованих світлин Віктора Кошмала була однією з перших змонтованих після поновлення роботи бібліотеки від початку повномасштабного вторгнення. Тож фото Майстра надихали як працівниць та працівників, так і гостей та відвідувачів закладу й додавали кожному наснаги.

   Відеоогляд виставки подарованих світлин Віктора Кошмала (2022)
  
   Матеріал про поновлення виставкової діяльности Бібліотеки


  І знайте: якщо ви раптом побачите націлений на вас об'єктив Віктора Кошмала – усміхніться Майстрові, адже він навзаєм дарує свою усмішку, тепло та щирі позитивні емоції всьому світові!
 

  Додатково пропонуємо ознайомитися із традиційною звітною фотовиставкою Чернігівської обласної організації Національної спілки фотохудожників України під назвою "На стороні світла", що відкрилася на початку 2023 року.

   Матеріал про виставку
  
   Відеоогляд звітної фотовиставки-2022 (2023 р.)
 
   Відкриття звітної фотовиставки-2022 (2023 р.)
  
  Підготувала Катя Скрипка,
  завідувачка відділу мистецтв, членкиня НСЖУ
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється